Skybox

Onze trots:

De Skybox

Kom kijken!


Skybox

Aan de voorzijde van de kippenstal hebben we op de eerste verdieping een skybox gemaakt. De skybox geeft een mooi zicht op de kippen en de binnenkant van de stal. Voor de rust van onze kippen en wegens de hygiëne in de stal is het niet mogelijk om in onze stal rond te lopen. De skybox is een mooi alternatief om openheid te bieden over onze manier van werken. Bij ons kunt u zien waar uw ei vandaan komt en dat we onze kippen met veel zorg en respect behandelen. Onze skybox is elke dag van 7.00 uur tot en met 21.00 uur geopend. Ook in het weekend en op feestdagen. 

Ontvangstruimte

Op de begane grond hebben we een ontvangstruimte gecreëerd waar we de techniek van het sorteren van de eieren aan onze bezoekers kunnen laten zien. Op de 1 e etage hebben we de skybox en ontvangstruimte gemaakt waar bezoekers de kippen zelf kunnen zien en waar we groepen kunnen ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in hoe kippen gehouden worden op ons bedrijf? Wilt u meer weten over het verantwoord produceren van eieren, bijvoorbeeld voor een schoolproject? Wilt u met de schoolklas op excursie? Heeft u interesse vanuit uw horecabedrijf in onze producten? Of wilt u eens vergaderen of lunchen op een unieke locatie? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden van een excursie te bespreken. Onze skybox/ontvangstruimte biedt ruimte aan 40 personen.


Nieuwsgierig hoe het eieren sorteren werkt? Wanneer we eieren aan het sorteren zijn, tussen half 9 en 10 uur, is het vaak ook mogelijk om daarbij rond te lopen en meer uitleg te krijgen, zoals over de techniek.